Menu

Slovo šéfkuchaře

„V příběhu o Parzivalovi vidím odraz své vlastní cesty. Opustil jsem domov v Izraeli, hledal cestu ve velkých kuchyních Londýna a Chicaga, našel uznání v Berlíně se svou michelinskou restaurací Prism a nyní přicházím do Prahy – každý tento krok byl mou vlastní poutí. Příběh Parzivala vypráví o pokoře, soucitu a hledání smyslu; stejně tak i má kuchyně vypráví příběhy o lásce, vzpomínkách a identitě. Na konci večeře chci, aby hosté cítili, že mě lépe poznali – aby pochopili, že každý chod je stránkou mého života, příběhem, který jsem mohl na talíři napsat jen já.“

Gal Ben Moshe

Naše degustační menu

V každé sezóně servírujeme jedno menu jeden příběh šéfkuchaře — sestavený z několika chodů, z nichž každý představuje jednu jeho kapitolu. Chody jsou navržené tak, aby spolu mluvily, navazovaly na sebe a tvořily jednotný celek. Právě proto je naše menu pevné: funguje nejlépe tehdy, když se nechá plynout v přesném pořadí, ve kterém bylo vytvořeno.

 

K menu známá sommelierka Jacqueline Lorenz  nabízí dvě varianty vinného párování. Classic staví na evropských vínech, která drží elegantní a čistou linku. Concept pracuje s víny z Levanty a dalších méně obvyklých regionů; jsou energičtější, někdy divočejší, a dokážou menu posunout do jiného tónu. 

Aktuální menu

Amuse bouche 

 

Polévka z topinamburů, lískové ořechy, kakaový olej

Alergeny: 7, 8

Doporučená vína

Classic | 2021 Furmint ‚Rany‘, Sanzon, Maďarsko 
Concept | 2016 Blanc, Bargylus, Sýrie

 

Uzené grilované houby, sherry ocet, lesní byliny, vaječný žloutek, jedlá zem

Alergeny: 1, 3, 7, 8

Doporučená vína
Classic | 2024 Grüner Veltliner ‚Terrassen‘, Bründlmayer, Rakousko  
Concept | 2022 Inopia ‚Blanc‘, Rotem & Mounir Saoma, Francie

 
Tuňák, černá ředkev, meruňky, finger lime, růže

Alergeny: 1, 4, 6

Doporučená vína
Classic | 2021 Sauvignon Blanc ‚Soul‘, Fabig, Česká republika 
Concept | 2024 Assyrtiko, Sigalas, Řecko 

 

Smuha královská, verjus, XO omáčka

Alergeny: 1, 4, 7, 14

Doporučená vína

Classic | 2024 Macon Villages, Les Heritiers du Comte Lafon, Francie
Concept | 2023 „Blanc du Castel“, Domaine du Castel, Izrael

 
Kuřecí – jehněčí, ostružiny, čekanka, kávové jus

Alergeny: 7, 8

Doporučená vína
Classic | 2020 Albahra, Envinate, Španělsko 
Concept | 2017 Chateau Musar, Gaston Hochar, Libanon

 

Olivový olej, mandarinky, mandle

Alergeny: 1, 7, 8

Doporučená vína

Classic | 2023, Moscato D’Asti, Massolino, Itálie
Concept | 2019 Yarden „Heights Wine“, Golan Heights Winery, Izrael

 

Petit fours

 

 

Ceník:

Degustační menu...........................................3200 CZK

Vinné párování Classic................................1800 CZK

Vinné párování Concept............................2700 CZK

Nealkoholické párování...............................  990 CZK

*párování s nealkoholickými koktejly dle aktuální nabídky

 

Degustační menu 24.12., 25.12., 26.12.............3900 CZK

Speciální silvestrovská nabídka 31.12..............9500 CZK

Oslavte s námi Silvestr

Zakončete rok 2025 nevšedním degustačním zážitkem.

Nastavení soukromí a cookies ?

T

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies.

 

Následující volbou souhlasíte s našimi zásady ochrany osobních údajů a cookies. Svá nastavení můžete kdykoli změnit.

Nastavení